19.6.12

back from Stockholm!

Moi!


Launtaina me siis lähdettiin perheen kanssa Tukholmaan. Oli kiva reissu! 
Sää oli niin ja näin...Yhtenä päivänä satoi ja oli tosi kylmä ulkona ja toisena oli hyvä aurinkoinen sää.Tietysti juuri sinä päivänä kun oli kylmä ja tuulista, niin olin lähtenyt kaupungille pelkässä ohuessa t-paidassa. Piti mennä sitten ostamaan ensihätään huppari etten olisi jäätynyt. Shoppaileminen ei toisaalta ole koskaan pahitteeksi. ;)


Yövyttiin hotel Lydmarissa Blasieholmenilla. Kun oltiin saatu matkalaukut tyhjennettyä, lähdettiin kaupungille kiertelemään kauppoja. Mentiin ostoskeskus Gallerianiin, sekä tavaratalo NK:lle ja sen jälkeen syötiin lounas T.G.I.Friday's:issä. Lauantai-iltana syötiin Miss Voon nimisessä aasialaisessa ravintolassa.


Sunnuntaina syötiin herkullinen aamiainen hotellilla ja lähdettiin taas kaupungille. Shoppailtiin lähestulkoon koko päivä, käytiin mm Topshopissa, Bikbokissa, Hollisterilla ja monessa muussa kaupassa. Syötiin salaatit/leivät lounaaksi Gallerianissa olevassa Cappuccio-nimisessä salaattibaarissa. Illalla mun vanhemmat meni joidenkin ystäviensä kanssa illalliselle ja jäätiin siskon kanssa huoneeseen katsomaan leffoja ja tilattiin room servicestä juustohampparit ja ranskiksii. :D


Maanantaina shoppailtiin jälleen (yllätys). Käytiin NK:n ja Gallerianin lisäksi tavaratalo Åhlensilla sekä sellaisessa uudessa ostoskeskuksessa nimeltä MOOD. Joskus viiden maissa mä, mun sisko ja äiti lähdettiin laivasatamaan ja tultiin siis Silja Linella takaisin Suomeen tiistaiaamuna (isä lähti koneella koska sillä oli jotain työhommia).

 Noi valko-kelta-violetit Converset on iiiihanat...Nyt kaduttaa ku en ostanu :(
 Myös noi musta-pantterikuvioiset (eli tokat ylhäältä) on ihan sika kivannäköset!











Yummy...




Kuvasin videon mun ostoksista ja laitan sen tänne vähän myöhemmin jos joitain kiinnostaa nähdä. :)


♥:Sofie

Ei kommentteja: